Az emberiség történetében a legősibbnek mondható iparág, amely hatalmas fejlődésen ment keresztül az idők során. Legfőbb jellemzője a sokszínűség és összetettség.
Gyümölcslevek, ketchup, tej és tejtermékek, csokoládé, olaj és cukor előállításának egyaránt szerves része a különféle keveréstechnikai feladat.
A FluidMix Kft. sok-sok éve ötvözi a tudást és tapasztalatot az ipar eme szektorában alkalmazott keverők tervezésében és kivitelezésében, ily módon biztosítva ügyfeleinket, hogy termékeiket a megfelelő receptúra szerint, higiénikus környezetben készíthetik el, legyen szó egyszerű elegyítésről, oldásról, homogenizálásról vagy akár hőátadásról.
A FluidMix Kft megérti, hogy az élelmiszeriparban alkalmazott keverőkre szinte ugyanolyan szigorú előírások vonatkoznak akárcsak a gyógyszeriparban, így a megfelelő anyagok és beépülő elemek kiválasztása, tisztíthatósága nagy körültekintést igényel.
Megoldásainkat komplex rendszerben is ajánljuk, magába foglalva a tartályt, betápláló rendszert, szállító csigákat – mindezt az ügyfeleink igényeinek és az iparág előírásainak megfelelő kivitelben.